Невероятен късмет извадиха вчера две жени, двама мъже и двумесечно момиченце, които оцеляха след като колата, с която са пътували, се обърна по таван. Това се случи на левия завой малко след разклона за Табачка по пътя Иваново-Две могили. И четиримата пътници са били с обезопасителни колани, което ги е спасило от тежки травми. Единствено 57-годишният шофьор С.М. е с лека рана на главата.
Инцидентът на завоя, на който много често стават подобни каскади, е станал в един и двайсет часа вчера. Лек автомобил „Нисан“ с бебето, майка му и още трима техни роднини е пътувал от Бяла за Русе по второстепенния път. Сутринта С.М., чичото на бебето и съпругата му са отишли до Бяла да вземат момиченцето и майка му от болницата, където русенски хирург е направил лека операция на лицето на детето. На връщане пътят е бил мокър от мъглата и току-що започналия дъжд, нисанът се е унесъл на опасния завой и се е преобърнал.
Пръв от колата е излязъл чичото, който после е извадил и другите си спътници. На място веднага са пристигнали линейка и спасителен отряд от пожарната, но не се е наложило колата да бъде рязана. Реанимобилът е откарал бебето, майка му и шофьора в болницата в Русе.