Присъдата на конфликтен мъж, който получи забрана да посещава клубовете „Олд скул“ и „Баркод“ заради сбивания, както и да излиза от дома си между 22 и 6.30 часа, беше отменена. 
Купонджията вилнял в заведенията вечерта на 10 срещу 11 януари 2014 година. Осъжданият вече два пъти мъж за побой и хулиганство с изключителна дързост, бил видимо пиян и се блъскал в хора в заведенията. До съд обаче стигна след изпълненията си пред „Баркод“, когато блъснал в гърба непознат човек. Удареният му направил забележка да бъде по-внимателен, тъй като преди месец бил наръган с нож в гърба и му е правена операция, която още го боли. Хулиганът това и чакал и му пляснал един шамар. Удареният се ядосал и го заплашил, но това не трогнало бабаита и той му праснал още един шамар. Човекът решил да се отдръпне, за да избегне конфликт, а биячът му обещал повече да не го закача. Въпреки това отново последвал удар в лицето. И тъй като насилието се разраствало, битият сигнализирал на спешния телефон 112. В същото време хулиганът избягал.
Оказало се, че по-рано същата вечер той вършил зулуми и в „Олд скул“, но клиентите не пожелали да пускат официални жалби за насилие от страна на бияча. 
Присъдата на Районния съд бе обжалвана пред Окръжния съд. А магистратите обърнаха внимание на въпроса, който съдебният състав на по-долна инстанция е задал на хулигана: дали е съгласен да бъде осъден на пробация и да му се наложи мярка „ограничение в свободното придвижване“ - забрана за напускане на жилището си за определени часове.
Заради предварителните уговорки окръжните съдии посочиха, че има съмнения за предубеденост на съдиите от първа инстанция и съставът е трябвало да си направи отвод. Затова, а и заради други съществени процесуални нарушения, присъдата на хулигана бе върната на начална позиция и делото ще започне отново на районно ниво от нов съдебен състав.