Лек автомобил с четирима души в него бе смачкан между два тира, но за щастие хората в него оцеляха по чудо без никакви наранявания.
Малко след 11 часа на кръговото кръстовище срещу Дунав мост „Нисан Примера“ с габровска регистрация тръгнал да влиза в кръговото с малка скорост, когато български ТИР го подбрал отляво, затътрил го до друг паркиран на пътя камион и го блъснал в него с дясната му страна.
Затиснатите в нагънатия нисан двама мъже и две жени изкараха трийсетина кошмарни минути, докато спасителният отряд ги извади от колата.
Пристигналите спешни медици прегледаха четиримата възрастни хора и установиха, че никой от тях не е ранен, скочило им е само кръвното.
„От 1964 година съм шофьор и нямам нито едно нарушение, но такова нещо не беше ми се случвало. Дори не разбрах откъде дойде този голям камион и защо не спря, след като ни блъсна, но беше много страшно, докато ни тътреше към другия камион“, каза пред „Утро“ 68-годишният водач на нисана.
Двете приятелски семейства са от Дряново и тръгнали на гости в сливополското село Борисово, но пътуването им приключи без време.