Злато, сребро и бронз спечелиха ученици от Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ на финалите на националното състезание „Финансов иновационен лагер“ в София. Състезанието се организира за трета година от „Джуниър Ачийвмънт България“. Медалистите са Ростислав Петров от 11 Б клас, Станислава Станева от 10 Д и Елиф Амди от 11 Д клас, те получиха и сертификати и награди за своите разработки, които решават проблеми с липсата на финансова грамотност и с кредитирането. 
Златният медал бе за Ростислав Петров от 11 Б клас и неговия екип и тяхното приложение Credit Advisor - иновативна компютърна онлайн платформа, която дава избор за кредитиране. Станислава Станева от 10 Д клас спечели сребърен медал за това, че тя и екипът й създадоха тв предаване „Финансирай се“. Елиф и съотборниците й създадоха интернет приложение Financial Book с модули: база данни и речник, калкулатор за изчисляване, нотификации и мобилен АТМ. 
Заедно с тримата медалисти във финала на състезанието участваха още четирима от гимназията - Нора Пиперева, Стефани Александрова, Лилия Стоянова и Денис Сами. Иновативното мислене на Стефани Александрова бе отличено с наградата на консултантите. За подготовката на учениците заслугата е на Ралица Рачева, главен учител по икономически дисциплини.