Русенски граничен полицай е националният победител в томболата от тест драйв кампанията на „Форд Куга“ през януари и февруари. Вчера късметлията получи ваучер за екскурзия за двама в Париж в представителството на „Мото-Пфое“ на бул.“Липник“. Наградата си 44-годишният Милен Петров Маринов получи от управителя на компанията в Русе Валери Костов.
„Много съм доволен от възможността да отида до Париж и се радвам, че от всички хора в страната, тествали джипа, точно аз съм изтеглен за екскурзията. Дано като отида, тракийските съкровища още са в Лувъра“, каза пред „Утро“ Милен Маринов. 
Той кара новия „Форд Куга“ в Русе през февруари и остава впечатлен, макар че е почитател на друга марка.
„Карам „Фолксваген Пасат“ с доста екстри, но джипът на „Форд“ ме грабна с богатото си оборудване, пъргавината и стабилността на пътя. Особено ме впечатли, че на малка предавка джипът се изтегля много бързо и динамично“, обясни граничният полицай. 
Това не е първата печалба от „Мото-Пфое“ за семейство Маринови. Миналата година синът Георги е спечелил двудневен ваучер за Банско от спонсорираните от компанията игри с топка на „Каменица Фен Купа“.
„Хубавото е, че наградата от този тест драйв дойде в Русе. Това показва, че жребият не е нагласен, а е честен и безпристрастен. Коня русенци при следващи подобни кампании да идват и да се наслаждават на доказано добрите ни коли и да печелят още много томболи“, каза Валери Костов.