С изящни бижута общинските съветници изненадаха зам.-кмета Наталия Кръстева вчера по повод 41-ия й рожден ден, а зам.-председателят на Общинския съвет Димитър Кънчев я поздрави от името на Васил Пенчев. Сред първите гости в кабинета на рожденичката беше кметът Пламен Стоилов, който поднесе красив букет и поздравителен адрес, а екипът на общинска администрация я зарадва с ваучер за пазаруване в един от любимите й магазини за облекло.
С голям букет областният управител Стефко Бурджиев и неговите заместници Станимир Станчев и Явор Янчев посетиха още преди обед зам.-кмета, за да й поднесат своите най-добри благопожелания за здраве, щастие и професионални успехи. Бурджиев изрази искрените си уважения за отговорността и усилията, които Кръстева полага като ръководител на един от най-тежките общински ресори - „Комунални дейности“. 
Екипът на дирекция „Транспорт и екология“ я изненада с луксозен порцеланов комплект, декориран с нежни цветя, а екипът на болница „Медика“ с парфюм. 
Шефът на дирекция „Административно обслужване“ Ердинч Мевлюдов подари на Кръстева Чичко Тревичко, който да й напомня за една от нелеките й задачи - поддържането на тревните площи в града. 
Сред подаръците се открояваха и диск с музиката за камерни ансамбли на един от любимите й композитори - Дмитрий Шостакович, както и камък с инкрустирана Богородица, за да си тежи на мястото. 
Бутилка вино, печат с восък, стилни шалове, притчи за живота и много букети бяха част от подаръците, с които колеги, близки и познати засвидетелстваха уважението си към Кръстева. Тя си пожела здраве и добре свършена работа в тежкия ресор, който ръководи.