Нестандартното шофиране и атрактивното майсторско „пързаляне“ на автомобили ще помогнат на двама влюбени в подобен вид атракции русенци.
Почитателите на високите скорости и мощните автомобили Емо и Добри, на 28 и 21 години, са с тежки диагнози. Първият страда от бъбречна недостатъчност, а вторият се бори с левкемия. На тях бе посветено откриването на дрифт сезона навръх Великден на автополигона по пътя към Николово, което бе съпроводено с благотворителна акция за набиране на пари за лечението на двете момчета. Стотици русенци се стекоха на 12 април на полигона и направиха 6350 лева дарения.
„От наше име, хората организирали това мероприятие, от името на Емо и Добри, искаме да ви кажем едно огромно: благодаря! Наистина вярваме, че все още има едни истински хора готови да помогнат, без да очакват нещо в замяна! Благодарим на всички подкрепили ни с организация, помощ на самия полигон, охрана, безопасност, на всички участници, които направиха отново както всеки път едно невероятно шоу за всички зрители. Благодарим на всички хора, на някои от които в очите им се четеше, че помагат с каквото могат! Благодарим на зрителите за настроението, което създадоха и за това, че мероприятието мина без никакви произшествия!“, казаха Мартин Петров, Михаел Иванов, Станимир Маринов и всички останали организатори на събитието.