Пълни самопризнания, че заедно с Димитър Димитров са нападнали и обрали тираджията Тунджил Исмаил на бул.“България“ направи 31-годишният Сашо Йорданов. На 2 декември 2013 година двамата нахлули с юмруци в кабината на шофьора и след 5 минути го оставили с разкървавено лице, синини по тялото и без стотинка. От него била отмъкната чантичка с лични документи, вещи и 1550 евро в брой. Общата стойност на удара е над 3000 лева. 
Многократно осъжданият Сашо дълго време не можеше да бъде открит, но в крайна сметка бе издирен през февруари и от тогава е в ареста. Така два месеца по-късно той вече се сдоби с присъда от 4 години и половина затвор при първоначален строг режим. Наказанието е окончателно.
Съучастникът му, 15 пъти осъжданият Димитър, пък докрай оспори да е нападал и бил тираджията. Затова делото срещу него тече по стандартния ред и все още се точи по инстанции. През септември той бе осъден на първа инстанция в Русе на 10 години затвор.
Има данни, че Сашо от Плевен и Димитър от Павликени въртели бизнес с проститутки. Затова и магистралките имали роля в устройването на капан на тираджията. Те започнали да омайват страстно шофьора с предложения за секс, а докато човекът им обяснявал да се махат, на ход дошли двамата нападатели. Неочаквано нахлули в шофьорската кабина и започнали да раздават юмруци, докато тършуват за пари и ценности.