На бляскаво модно ревю, съпроводено с богата музикално-артистична програма, бе представена новата луксозна пролетно-лятна колекция на една любима за дамите марка - „Ваяна“. Изисканото модно събитие се проведе в петък вечер в хотел „Рига“ и събра много гости и привърженици на марката, сред които и кметът Пламен Стоилов, придружен от депутатите от ГЕРБ Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов. 
Новата колекция отново съчетава изчистен силует, висококачествени обработки и първокласни материи, които подчертават идентичността и стила на всяка себеуважаваща се жена. Неподправен финес и изящество лъхат от роклите, блузите, саката, панталоните и полите на „Ваяна“, а тоалетите придават усещане за ефирност и свежест. Пролетната линия е изпълнена с меки пастелни тонове и деликатни нюанси, а елегантният дизайн и безкомпромисното качество задоволяват и най-високите стандарти и изисквания. В тоалетите от пролетно-лятнтата колекция на „Ваяна“ личи класа и комфорт, а безупречните форма и стил подчертават съвършеността на жените. Силуетът се формира от висококачествени материи, които освен ведро настроение, придават и задължителния за марката комфорт. В лятната линия преобладават ефирните платове и свободни форми, изпълнени с много цвят за свежест и настроение. За деловата дама са предвидени комбинации с мека линия, съчетаваща задължителните за марката елегантност, стил и много свобода.
И в пролетно-лятната колекция „Ваяна“ продължава да следва едно от основните правила на марката - тоалетът винаги да е в хармония с личността и изделието да следва движенията на тялото. За най-горещите летни дни марката залага на естествени материи, като памукът и ленът преобладават, а структурата е ефирна, за да носи прохлада. 
Колекцията изцяло е съобразена с последните модни тенденции. Акцент през този сезон са срязаната талия, която подчертава грациозността на дамите, продължават да присъстват и свободните, лежерни горни части. За да се подчертае женствеността на дамите, се акцентира на тоалети с рязана бродерия и орнаменти от дантела. Те присъстват в тоалетите както в ролята на детайл, така и като завършено изделие. Колекцията е допълнена и от пъстри тонове, които носят много настроение и приятни емоции на дамите.
Специалната и елегантна пролетно-лятна колекция на „Ваяна“ вече е заредена във фирмените магазини в Русе, София и Варна, където в уютна обстановка може да пробвате тоалетите.