Ръководството на ЦСКА избра Русе като база за представителния си отбор преди мача от плейофите на 4 април срещу „Лудогорец“ в Разград. Вариант за „армейците“ бе и Шумен, но в крайна сметка те заложиха на нощувка в русенски хотел и тренировка на терена на „Аристон“. Заниманието на „червените“ днес ще започне в 17 часа.
Това е вторият случай, в който ЦСКА ще се подготвя на „Аристон“ преди важен двубой с „Лудогорец“. Първият път беше на 23 май 2012 година, когато старши треньор на отбора бе Стойчо Младенов. Тогавашната тренировка бе посетена от над 1000 души. После ЦСКА загуби в Разград с 0:1 и изпусна титлата. А всичко можеше да е различно, ако при този резултат бившият играч на „червените“ Присо уцели напречната греда с удар от три-четири метра. 
Сега старши треньор на тима е Галин Иванов, но положението в клуба си е същото като преди 3 години. Финансовият колапс е видим, всеки иска пари, дори и футболисти без минута игра от времето на злополучното управление на „Титан“. Лицензът виси на косъм, а вчера „армията“ понесе нов удар - ФИФА прати известие, че ако ЦСКА не плати до 7 април 100 000 евро на мениджъра на незапомнения от никого Иван Боладо /футболист със само един мач/, отборът ще се раздели с 3 или 6 точки от актива си!
И все пак феновете на ЦСКА в Русе са достатъчно многобройни и верни, за да тръгнат днес към стадион „Аристон“ за среща с любимците си.
Иначе мачът в Разград тази събота ще е от 20 часа и ще бъде излъчен пряко по „Диема Спорт“.