Имената на феновете, закупили абонаментни карти за мачовете на „Дунав“, ще бъдат публикувани в сайта www.fcdunav.eu, съобщиха за „Утро“ от ръководството на клуба. То призова русенци, тръгнали за съботното дерби срещу „Калиакра“ /15 часа/, да купят карти от касите. Те ще важат до края на годината. С абонамента на стойност 50 лева любителите на футбола ще могат да наблюдават мачовете на отбора и от есенния дял в първенството на „Б“ група. Освен това всяка карта дава възможност да се пазарува с отстъпка в посочени на нея заведения, магазини и бензиностанции.
„С публикуване на имената на притежателите на карти възнамеряваме да изразим уважението си към всяка инвестиция в клуба. А тези 50 лева са помощ не само за представителния отбор, но и за школата“, обясниха от управата на ФК „Дунав“. 
Междувременно сайтът fcdunav.eu разгръща кампания с призив към русенци за масово посещение на решителния мач срещу „Калиакра“. 
Както вече писа „Утро“, победа срещу отбора от Каварна ще завери правата на „Дунав“ като участник в „Б“ група през следващия сезон. На този етап няма нито един друг тим от четирите „В“ дивизии, който да е толкова близко до предсрочна промоция. 
„Дунав“ е водач с 55 точки при голова разлика 86:8, а „Калиакра“ е на второ място с 45 точки и голово съотношение 54:13.