„Черноморец“ /Балчик/ е трети само на две точки след „Калиакра“, а старши треньор на този отбор е бившият футболист на „Левски“ Георги Иванов-Геша. Наставникът с вече солиден опит бе любезен да коментира за читателите на „Утро“ развоя на първенството във „В“ група.

- Г-н Иванов, достатъчен ли е авансът на „Дунав“ за първото място?
- 10 точки на се никак малко. Аз мисля, че „Дунав“ вече почти си свърши работата. Отборът стартира през есента доста уверено и веднага пое водачеството, защото изпревари конкурентите си с добре и бързо направена селекция. Докато другите се усетят, „Дунав“ вече беше много напред.
- Каква е вашата прогноза за дербито в събота?
- „Калиакра“ се подсили през зимата с доста опитни играчи, но не мисля, че има сили да се противопостави. Като познавам стила на двата отбора, залагам за победа на „Дунав“. В технически план русенци ми изглеждат по-добре, а освен това ми се струва, че са доста по-подготвени и като физика. В Каварна могат и да ми се разсърдят, но аз го казах преди време, ще го повторя и за вашата медия - „Дунав“ и „Черноморец“ /Балчик/ играят най-добрия футбол във „В“ група. И за да изпреваря въпроса ви за първото място, смятам, че коментарът е излишен - „Дунав“ заслужено ще завърши сезона на първото място.
- При вас от зимата играе миналият за кратко през Русе Ивайло Лазаров. Как се представя той?
- Камъкът си тежи на мястото, а Ивайло намери мястото си при нас. Бележи голове почти във всеки мач. Не знам защо не му е провървяло в „Дунав“, но той със сигурност е качествен и перспективен футболист. Ние обиграваме млад отбор. Второто място не ни е фикс идея. През следващия сезон ще се опитаме да направим повече.