Многократно осъждан мъж, който съдът определи като личност с агресивно поведение, влиза в затвора за поредна демонстрация, че не му пука от нищо и никого. 
За затвора го запъти случка от 10 февруари миналата година, когато се опълчил на свой познат, с когото били в лоши отношения. Впрочем осъденият твърди, че конфликтът им бил заради побой, който отнесъл от жертвата и за който явно търсел реванш.
Инцидентът станал край СОУ „Васил Левски“, където потърпевщият вървял с бременната си жена. Покрай тях с колата си минал многократно осъжданият мъж. Спрял автомобила, затичал се към пешеходците и разярено на няколко пъти заявил на врага си, че ще го заколи. Бременната се развикала от страх, а минувачка стреснала разпаления мъж и той не продължил конфликта. Показал обаче с жест с ръка, че ще му пререже гърлото. 
Пред съда соченият, че се е заканил с убийство, обяснил, че не е слизал от колата си, а това може да го потвърди съпругата му. Не бил отправял заплахи на никого.
Съдът сметна, че мъжът трябва да бъде наказан за отправяните закани за убийство и заради предходните му осъждания, включително за побой, сметна, че мястото му е в затвора за 1 година. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване.