5 години и 4 месеца в затвора ще трябва да лежи многократно осъждан мъж за гавра с 18-годишно момче с умствена изостаналост.
До грубия хомосексуален акт на 11 октомври се стигнало след стабилна почерпка с домашна ракия по време на гостуване в приятели в Кривня. На прибиране пияният Бейхан Кемерджи мернал тийнейджъра, който пиел бира пред селския магазин и намислил пъкления си план. 18-годишният младеж се страхувал от затворника и странял от него, но въпросната вечер решил да му се подчини поне в началото, за да не стане по-лошо. Като стигнали пред къщата на 46-годишния бандит, момчето заявило, че си тръгва, но пияният стиснал ръката му и го вкарал в дома си, където започнали гаврите. Избавлението дошло от познати на тийнейджъра, които го чакали да си допие бирата. Те влезли в къщата на насилника и благодарение на това момчето избягало. Страхувало се да подаде жалба в полицията заради претърпения срам. Ден по-късно обаче баща му научил за кошмара и сам сигнализирал органите на реда. А на 13 октомври Кемерджи бил задържан.
Заради липсата на превъзпитание от предишните присъди, яркото демонстриране на бруталност и надмощие, които не били сломени от сълзите и виковете на момчето, съдът наказа с 64 месеца затвор пияният насилник. Присъдата всъщност бе намалена с 1/3 заради признаването на фактите около инцидента. Присъдата може да се обжалва.