В сряда, на 25 март, полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC ще открие първия си магазин в Русе. Той се намира в Мол Русе и е разположен на 500 кв. м. търговска площ. Новата fashion дестинация ще предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Клиентите имат възможност да се възползват от широкия асортимент от над 850 артикула. 
В CCC-Мол Русе ще е на разположение и новата колекция за пролет/лято 2015 година, която предлага обувки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 12 април е налична и специална оферта по повод откриването на магазина - всички артикули са с 20% намаление. 
Това е вторият магазин на CCC в България, който открива само седмица след първия търговски обект, разположен в столичния София Ринг Мол. Предстоят откривания на още обекти в София, Варна, Бургас и Стара Загора. 
Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС също така предлага спортни линии и предложения за децата. 
В рамките на един моден сезон компанията представя близо три хиляди модела обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, собственост на ССС, са 67. Част от тях ще бъдат представени и в България наред с най-популярната - бранда Lasocki за изделия от естествена кожа. 
„Радваме се, че българските клиенти вече ще могат да се възползват от дългогодишния опит на полското производство с влизането на ССС на пазара. Надяваме се съвсем скоро те сами да се убедят в качеството, разнообразието и разумните цени, които предлагаме. Планираме да  се развиваме и да растем в страната, така че все повече хора да имат достъп до това“, коментира Венцислав Огнянов, генерален директор на ССС за България.  
CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. 
CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата - с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.
В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради  любимите детски анимационни герои. В допълнение към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.
CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите.
Веригата разполага с близо 700 филиала в 15 държави.