Запален моторист трябвало да забрави ходенето по мотосъбори, спортуването и туристическите походи заради жестоки травми след катастрофа. Инцидентът станал по вина на таксиметрова шофьорка, която впоследствие била осъдена да плати само глоба. Мотористът обаче стигнал до лечение в „Пирогов“, а приятели го носели на ръце, за да ходи на контролни прегледи. 
Произшествието станало в края на октомрви 2013 година по бул.“България“. Тогава таксиджийката пресякла лентата, в която се движел мъжът с хондата. Той не успял да спре и последвал сблъсък между предното колело на мотоциклета му и задната лява врата на жълтото „Рено Меган“. След удара рокерът се преметнал през таксито и паднал на няколко метра от него. За кратко загубил съзнание, а когато се свестил, имал болки по цялото тяло. Шофьорката веднага му се притекла на помощ. Оказало се, че блъснатият е със счупвания и травми на двата крака, едната ръка, носа и натъртвания по цялото тяло. Мотористът лежал първо в отделението по неврохирургия в русенската болница, а впоследствие и в „Пирогов“, където му поставили гипсова шина на крака и винтове на коляното. Продал си мотора и изпитвал страх от пътувания. За сериозните болки, неудобства и коренно променен начин на живот той поиска 60 000 лева обезщетение. 
 Експертиза по делото показала, че причината за произшествието се корени единствено в поведението на водачката на реното, и то е било непредотвратимо. А въпреки че мотористът няма навършени дори 40 години, вещите лица сочат, че не се знае дали някога ще се възстанови напълно. Затова съдът сметна, че рокерът няма вина за инцидента и му присъди претендираното обезщетение от 60 000 лева. Паричната компенсация ще бъде изплатена от застрахователя на виновното рено. Освен това дружеството ще трябва да покрие и 531 лева разходи, които блъснатият е направил за лечението си, платените импланти, шини, наколенки и патерици. Решението може да се обжалва.