Недоволен от действията на служители на паяка, който вдига неправилно паркирани автомобили, стигна до съд.
В края на юли 2014 година мъжът отишъл да пие кафе в заведение в кв.“Дружба“ 3. Негов приятел паркирал мерцедеса си на забранено място на ул.“Даме Груев“. По това време в района минал репатриращият автомобил, който вдигнал две от неправилно паркираните коли и останал единствено мерцедеса. Част от екипа се насочил към немското возило. Като видял това, шофьорът на мерцедеса отишъл при полицая.
Униформеният му разяснил, че трябва да плати 20 лева глоба за спирането на забранено място. Видели, че явно има проблем, около колата се струпали и останалите момчета от компанията и започнали да държат сметка на служителите какво правят. Обвинили ги, че се занимават с тях само защото са цигани и отказали да се подчинят на полицейските нареждания.
Към нападнатия словесно екип се присъеднили още двама полицаи, които видели, че напрежението ескалира. И те отнесли обиди, псувни и дори заплахи, че ще бъдат уволнени. Затова хулиганът с най-остър език, който дори предрекъл, че ще лежи в една килия заедно с полицаи, бил закопчан с белезници. Той стигна и до съд.
Магистратите определиха стореното от него като изключително грубо, безсрамно и неприлично. За незачитането на обществените порядки и неуважението към полицейски служители на публично място хулиганът бе наказан с 1500 лева глоба. Решението може да се обжалва.