Феновете на „Дунав“, тръгнали днес за мача от втория кръг на русенския отбор срещу „Черноморец“ /Бяла/, ще имат възможност да закупят абонаментни карти. Те ще са с цена от 50 лева и ще важат за цялата календарна година, което означава, че ще са пропуск и за двубоите на тима от есенния дял за първенството на „Б“ група. Освен това картите предоставят възможности за пазаруване с отстъпка от посочени на обратната им страна заведения, бензиностанции, таксиметрова компания и др. 
„Дотук сме продали малко над 50 талона. Благодарим на всички, които си купиха карти. Феновете ни трябва да знаят, че по този начин не правят подаяние, а залагат на една разумна инвестиция в своя полза и на клуба“, казаха за „Утро“ от ръководството на ФК „Дунав“.
Иначе билетите ще са на цената от есента - 2 лева.
Междувременно стана ясно, че УС на клуба поръчал резервен екип, марка „Joma“. Той ще наподобява силно на резервната екипировка на „Наполи“ - тъмносини, почти черни фланелки на тесни хоризонтални черни райета, черни гащета и черни чорапи. 
Мачът днес срещу „Черноморец“ /Бяла/ ще е от 15 часа. След този двубой футболистите на „Дунав“ ще имат две гостувания преди голямото домакинско дерби на 28 март срещу „Калиакра“ /Каварна/. При победа срещу каварненци русенският отбор ще увеличи аванса си на 15 точки и тогава вече наистина ще може да се празнува завръщането му в „Б“ група. Този мач по всяка вероятност ще постави рекорд и по зрителска посещаемост през пролетния дял от първенството.