Изнервен шофьор, който предварително подпалил огъня в себе си с няколко чашки алкохол, всял смут и паника на бензиностанция.
На 15 май 2014 година около 19.30 часа мъжът се качил на опела си и с бясна скорост паркирал на бензиностанция във Ветово. В това време служителката на обекта зареждала гориво на друг автомобил.
Гневният шофьор излязъл от колата си с метална тръба в ръка, насочил се директно към жената и започнал да вика и псува по нея. Заканил се дори, че ще я запали и ще срине бензиностанцията. След това замахнал да я удари с тръбата, но благодарение на бързата й реакция жената се отдръпнала и успяла да предотврати удара. В същото време мъжът крещял да му зареди гориво.
Като видял суматохата, собственикът на бензиностанцията опитал да потуши конфликта и да успокои бесния мъж. Вместо това обаче и той отнесъл избутвания и закани.
Разбеснелият се клиент ударил няколко пъти с тръбата по носещата колона на бензиностанцията, след което ударил и по стелажа с газовите бутилки.
На място дошли полицаи, които прибрали в районното гневният мъж. Оказало се, че той шофира без изобщо да има книжка. Освен това отказал да даде алкохолна проба. За вилнеенето на бензиностанцията и безпричинното предизвикване на скандал той се изправи пред съда и на първа инстанция бе наказан с 1500 лева глоба. Решението може да се обжалва.