Втора съвместна песен записаха 9-годишната русенка Виктория Миланова и рокаджиите от „Епизод“. Заглавието е „Старият орех“ и е написана специално за талантливата русенка от баскитариста на групата Симеон Христов по текст на русенката Анета Мутафова. Този път екипът е заложил на хард рок звученето, за разлика от първото им съвместно изпълнение на песента „Еленка“. Вики и „Епизод“ възнамеряват да запишат „Старият орех“ и на английски и да заснемат видео.
В момента Вики и рокаджиите работят върху изпълнението на „Аз съм българче“ по стихове на Иван Вазов. Песента ще бъде представена за първи път на концерт в Силистра по повод националния празник Трети март.
Виктория Миланова се занимава с музика от 6-годишна. Първата страст на третокласничката от ОУ „Любен Каравелов“ е китарата. Сега е влюбена в пианото. Усвоява изкуството на черно-белите клавиши при Евгени Желязков, преподавател в Националното училище по изкуствата „Проф.Веселин Стоянов“, а вокалното майсторство овладява под ръководството на музикалния педагог Наталия Константинова. По рока я запалват родителите й, които са привърженици на хард музиката.