Футболът в Сеавероизточна България се завръща днес с първия мач от пролетния дял на първенството във „В“ група между „Тича“ и „Дунав“ в Долни Чифлик. Русенският отбор ще тръгне на път в 10.50, а двубоят ще се играе от 15 часа. След есенната сесия селекцията на старши треньора Веселин Великов е на първо място с аванс от 7 точки пред „Калиакра“ /Каварна/. Преследвачите от Каварна ще гостуват утре на „Суворово“.
„Определих още през седмицата групата от 18 футболисти. В нея ще е и новото попълнение Денис Цолев. Той има да наваксва доста в подготовката, но в крайна сметка реших да го взема с отбора. Денис едва ли ще започне като титуляр“, каза Великов пред „Утро“. 
Основната задача пред неговия отбор е да не подцени тима на „Тича“.
„Домакините не са някакво име във футбола, но разполагат със състезатели, трупали дълги години опит в „Б“ и „А“ група. Моите момчета трябва да са наясно, че трябва да играят сериозно от първата до последната минута“, заяви Великов.
В другите мачове от кръга /1 март/: „Кубрат“-“Черноморец“ /Бяла/, „Светкавица“-“Доростол“, „Черноморец“ /Балчик/-“Шумен 1929/, „Ботев“ /Нови пазар/-“Провадия“.