Два дни преди старта на първенството във „В“ група „Дунав“ се подсили с 19-годишния футболист Денис Цолев. Офанзивният халф ще бъде картотекиран до края на седмицата и може да вземе участие в първия пролетен мач от първенството на „В“ група срещу „Тича“ /Долни Чифлик/. Русенският отбор имаше нужда от още един играч на разиграваща позиция, който да помага на конструктора Георги Чакъров в изграждане на атаките. Неговата сила е в действията му в периметъра зад централния нападател.    
Специалистите сочеха и сочат Цолев като един от най-големите таланти на родния футбол. Неслучайно той бе част от юношеския и младежкия отбор на „Лудогороц“ /Разград/. Роденият през 1995 година в Благоевград халф дори тренираше по едно време с мъжкия отбор на разградчани, когато старши треньор на тима бе сегашният наставник на „Левски“ Стойчо Стоев. Преди да тръгне за Разград, Денис игра известно време и за юношеския тим на „Славия“.  
Съдбата обаче се завъртя така, че юношата на „Пирин“ счупи крак и няколко месеца бе с патерици в ръце. Въпреки всичко сериозен интерес към него имаше от „Берое“, „Локомотив“ /София/ и „Монтана“. Накрая Цолев и „Лудогорец“ се разделиха внезапно по взаимно съгласие.
Новият футболист на „Дунав“ тренираше в „Пирин“ с братята Радослав и Борислав Цоневи, Любо Илиев и Мики Орачев. В момента и четиримата водят подготовка с мъжкия тим на „Левски“ /София/.