Шофиране в стил бръснещ полет в 2 часа през нощта в Червена вода довело до тежка катастрофа, след която отървалият се шофьор решил да скрие колата, за да потули белята.
Инцидентът е от началото на октомври 2014 година и основна причина за него е била изключително високата скорост. След като не успял да овладее автомобила, водачът се блъснал в дърво, а после в електрически стълб. При удара якият стоманобетонен стълб се пречупил като клечка и паднал върху покрив на съседна къща. Колата била сериозно намачкана, но в движение, а шофьорът, който се разминал само с голям страх, бързо се окопитил и скрил автомобила в гараж. Хитрината му обаче не проработила и той бил открит още на следващия ден. Заради катастрофата и бягството пилотът се сдоби с три акта за общо 280 лева и отнемане на книжката, които той оспори пред съда.
Районните магистрати обаче потвърдиха две от наказанията и шофьорът ще трябва да изтърпи един месец без право да сяда зад волана и да плати 210 лева глоба. Решението може да се обжалва.