Шоу спектакълът номер едно на годината „Когато котката я няма“ от английските автори Джони Мортимър и Брайън Кук ще бъде представен на русенска сцена на 28 февруари в Дома на културата от някои от най-нашумелите български актьори. Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирен Тодорова ще изиграят две представления - от 18 и от 20 часа.
Пиесата разказва за две приятелски двойки, за които сексът е постоянна тема. В едната мъжът обича плътските забавления и е силно сексуален, а жена му изпълнява с голяма досада брачните задължения. В другата е точно обратното - съпругът е пасивен, а съпругата му - готова за ласки по всяко време. Нещо обаче вече не е същото, когато в играта се намеси изневярата и в безумно смешното прключение се забъркат още две апетитни момичета. Всичко това ще бъде гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.
Билети се продават на касата на Операта, ученици и пенсионери ползват намаления. Резервации могат да се направят и на телефон 0888 06 13 12.