Отборът на „Анархия“ стана шампион в турнира по минифутбол „Златна лига-Аристон“. Първенците превзеха върха с уникална серия от 39 убедителни победи в 44 мача, а наградата им бе право на 8 часа безплатни тренировки по терените на комплекс „Аристон“, уикенд за всички играчи в Еленския балкан и нови топки.
Втори и трети се класираха отборите на „Мечките“ и „Фибран“. Футболистите от тима на вицешампионите бяха наградени с мобилни телефони и топки, момчетата от „Фибран“ заслужиха топка и базплатен терен за подготовка и футболни мачове на приятелски начала в рамките на 4 часа.
Купата „Феърплей“ изненадващо бе спечелена от състава, чието име най-малко на пръв поглед заслужава тази награда - „Грешниците“!
Призът за най-добър вратар стана притежание на Йордан Радулов от „Де-белия балет“, Александър Иванов от „Скалните орли“ бе определен за най-полезен футболист, а купата за голмайстор бе заслужена от стрелеца на „Данубио“ Александър Владимиров.
Участие в турнира „Златна лига-Аристон“ взеха 22 тима, които се срещнаха по два пъти по системата „Всеки срещу всеки“. Характерното е, че почти всички мачове от състезанието минаха при изключително спортменски дух.
Следващото издание на турнира ще стартира в края на февруари, като организаторите са готови да приемат отсега заявки на желаещите да участват отбори от всички квартали и фирми на Русе.