Предложения за секс срещу пари и обяснения в любов първоначално били приети с насмешка, но малко по-късно завършили за сваляча с юмруци в лицето и избит зъб.
Историята е от април 2014 година, когато в кръчма в кв.“Родина“ разпускала компания приятели. На съседна маса седнал сам мъж, но тъй като бил познат на част от дружинката, бил поканен да се присъедини към тях. След като гостът обърнал няколко чашки уиски, на част от компанията им се искало тази покана да не се е случвала. Подпийналият мъж започнал да обяснява на един от мъжете, че много го харесва и иска да бъде с него. Дори му предложил секс срещу пари. В продължение на два часа любовните оферти били приемани търпеливо и с усмивка от обекта на сладострастни желания. Към полунощ към компанията се присъединила неговата приятелка и още със сядането на масата чула как мъжът сваля гаджето й. Страстните оферти продължили да валят, и то в присъствието на любимата му, затова човекът започнал да се дразни. Обяснил на влюбения в него, че е женен и не иска да му говори по този начин, след което излязъл пред механата да изпуши една цигара. В това време сладострастникът решил да си тръгва, но на излизане от кръчмата се засякъл с обекта на желанията си. Разменили си няколко реплики и последвал удар в лицето на сваляча. Той бил проснат на земята с втори удар, след който се разделил с единия си зъб. И така случаят стигнал до прокуратурата.
Набитият сваляч поиска 8000 лева обезщетение за причинените болки и страдания, както и 579 лева, които похарчил за стоматолог след загубата на зъба. На първа инстанция Русенският районен съд сметна, че претендираната компенсация е прекомерно висока, като подчерта, че набитият се е държал неприемливо в заведението часове наред, и реши, че заслужава 5000 лева. Изнервеният от гей свалките побойник ще трябва да покрие и зъболекарските разходи на влюбения в него. А за причинената средна телесна повреда от двете крошета ще трябва да понесе и наказателна отговорност. Той бе осъден на 1 година условно с 3 години изпитателен срок. Присъдата може да се обжалва.