Общо 15 години затвор ще трябва да излежат двама развратници за грозната сексуална гавра, която извършили с 35-годишна психично болна жена. Осъжданият вече Красимир Т. получи 9 години ефективна присъда, а отделно ще трябва да излежи и 1 година затвор, тъй като изнасилил жената в изпитателния си срок. Другарят му Неджми Х., който работел като личен асистент в Юделник, макар и с чисто съдебно досие, ще изтърпи 6 години затвор. Присъдите са окончателни.
Двамата насилници стигнаха до съд заради извършеното на 12 септември 2011 година. Комбината живеела на село, но често идвала до Русе заради препитанието си - издавали желязо за вторични суровини. 35-годишната П.Б. страдала от умствена изостаналост и била 80% инвалид. Не общувала с много хора и не познавала мъжка ласка.
Пътищата на мъжката компания и болната жена се пресекли край Психодиспансера, когато жената се прибирала към дома си. Минала обаче край заведение, където подпийнали клиенти я опипали и набързо скроили план - натикали я в колата на стигналите до съд насилници. Болната правила опити да избяга, но вратите на колата били заключени, а допълнително получавала и юмруци. Макар да знаел, че въпреки своите 35 години жената не е имала сексуален контакт, Красимир открил усамотено място в Парка на младежта и в храстите започнал да издевателства над нея. Тя обаче успяла да се отскубне от сексуалния насилник и побягнала. Когато я настигнали, мъжете започнали да й обещават, че повече няма да й причиняват болка, а ще й купят кебапчета. Умствено изостаналата не се вързала на приказките им и избягала. Развратниците обаче я пресрещнали, набутали я насила отново в колата и тръгнали към Дунав мост. Край Хиподрума започнал истинският й кошмар - брутално и безскрупулно двамата я изнасилили, а след това я закарали край дома на сестра й, като я заплашили да не казва на никого и дума за станалото. Докато майка й непрекъснато й звъняла по телефона, те я биели през ръцете, за да не може да отговори на обаждането. Болната жена още повече се затворила в себе си, но след време разказала за преживяното издевателство и насилниците й били открити, а вече са и наказани.