Конфликтен мъж, който провалил вечерното разпускане и забавление на клиенти на две заведения, получи не само забрана да посещава клубовете, но и да излиза от дома си между 22 и 6.30 часа. Наказанието е за срок от една година, а освен него той ще трябва да изтърпи и подписи и срещи с пробационен служител. Присъдата може да се обжалва.
До тези мерки на съда се стигна, след като В.Д. вилнял в клубовете „Олд скул“ и „Баркод“ вечерта на 10 срещу 11 януари 2014 година. Осъжданият вече два пъти мъж за побой и хулигантсво с изключителна дързост, бил видимо пиян и се блъскал в хора в заведенията. До съд обаче стигна след изпълненията си пред „Баркод“, когато блъснал в гърба непознат човек. Удареният му направил забележка да бъде по-внимателен, тъй като преди месец бил наръган с нож в гърба и му е правена операция. Затова и изпитва сериозна болка. Хулиганът това и чакал и пляснал един шамар на оплакващия се. Удареният се ядосал и го заплашил, но това не трогнало хулигана и той му праснал още един шамар. Човекът решил да се отдръпне, за да избегне конфликт, а биячът му обещал повече да не го закача. Въпреки това отново последвал удар в лицето. И тъй като насилието се разраствало, битият сигнализирал на спешния телефон 112. В същото време хулиганът избягал.
Оказало се, че по-рано същата вечер той бил и в „Олд скул“, където отново се отличил със зулуми. И там клиентите се оплакали от насилие, но не пожелали да пускат официални жалби срещу бияча.