Министърът на спорта Красен Кралев препотвърди великата мисъл на бившия премиер Иван Костов, че България е малка страна и всички сме братовчеди.
Вероятно е така, защото Кралев назначи за управител на зала „Арена Армеец“ Николай Ишков. Това е същият Ишков, който бе президент на ФК „Спартак“ /Вн/, докато днешният министър дърпаше конците с футбола в „Черно море“. Мотивът е, че завършилият ВИТИЗ нов началник щял да вдигне приходите с повече събития в залата. Имал и мениджърска дарба.
Ето какво казва пред „Арена Варна“ бившият футболист на „Корабостроител“ /Рс/ Иво Георгиев.
„Ишков ме взе във Варна от „Славия“. Ама много мачове се продаваха по това време!“, обяснява Георгиев и цитира случай, в който спартаковци дават трите точки в домакински двубой срещу славистите.
Дипломираният кукловод е известен и с друг случай. След като дълго време лъже играчите си със заплатите, ги събира преди Коледа, оставя една голяма чанта и казва: „Тук ви са премиите! Разплатих се!“. След което бързо излиза.
Футболистите трескаво отварят куфара, за да видят опаковани коледни дрънкулки и разни дребни детски играчки!
Сега артистът ще оправя финансите на „Арена Армеец“ след любезна размяна на пасове с министъра. Умеят го, не може да се оспори.
Е, те не са братовчеди. Градски са, от Варна. Но то често си е едно и също.