Антон Карачанаков избяга от ЦСКА с мотива, че не искал да топли пейката. Иначе официалната причина били две неполучени заплати.
Медиите го оплакаха веднага и заклеймиха лошия старши треньор Стойчо Младенов, който така неблагодарно се отнасял към талантливия футболист. Вчера усилено му търсеха отбор и дори го пращаха за отмъщение в „Левски“ и „Лудогорец“. Утре може да го предложат на „Манчестър Юнайтед“, че там са нещо позакъсали и трябва да вдигнат класата. 
Карачанаков има през есента 4 гола в официални срещи. И 4-те попадения бяха от фаул. Ако футболът беше само изпълнение на преки свободни удари, може би щеше да е звезда.
На контролата в Русе през декември резервният десен бек на „Дунав“ Николай Парнаров го изяде с парцалите и не му даде да мръдне. Тогава разсърденият сега Антон кифна един фаул, като зарови обувка в чимовете, а накрая се разписа туткаво след грешка на левия защитник Атанасов.
Дано да е титуляр в друг отбор и стане звезда в Европа, но първо трябва да е наясно, че няма да срещне старши треньор, който ще държи на пейката футболист, готов да бъде значим фактор като титуляр.