Закоравелият измамник Наско А., натрупал през последните месеци внушително количество присъди заради измъкване на златни накити от възрастни хора по схемата „Дай да ти видя бижуто“, получи поредно наказание. Този път непоправимия му навик да си осигурява пари не с труд, а с майсторски разиграни постановки, го привърнал в тираджия.
На 10 януари 2014 година Наско и негов приятел отишли с кола до предприятие на бул.“Тутракан“. Рецидивистът завързал разговор с шофьор на камион, като се представил за колега тираджия. Камионът му бил паркиран извън двора на фирмата и скоро щял да разтоварва. От дума на дума Наско извъртял разговора, че по време на пътуванията му по света и у нас насъбрал много дребни банкноти в евро и се чудел дали колегата му не може да ги уедри. Новият му познат се съгласил и извадил 100 евро в банкноти по 5, 10 и 20 евро.
Като ги пипнал, новият му познат тръгнал с котешка стъпка към портала на предприятието, но подценил набелязания за оскубване шофьор. Човекът видял, че навън няма никакъв камион, а „колегата“ влиза в лек автомобил и ляга на задната седалка. Шофьорът разбрал, че стоте му евро скоро ще потеглят в неизвестна посока и успял да препречи пътя на колата. Като видял, че няма мърдане, Наско слязъл, върнал парите и дори се извинил. Тираджията опитал да задържи рецидивиста, но той успял да избяга, а охранител на близката фирма подал сигнал в полицията. 
Няколко дена по-рано обаче номерът на отракания измамник минал. На 27 декември 2013 година Наско успял да подлъже шофьор, спрял на тир паркинг на бул.“Тутракан“, че е колега и е на голям зор за малък заем. Трябвало спешно да плати таксата за тира си на съседния паркинг, но нямал пари. Шефът му щял да дойде до десетина минути и да уреди нещата, но от паркинга настоявали веднага да си вземат парите. Така Наско измъкнал 40 лева от доверчивия шофьор, после седнал в колата на приятеля си и повече не се видял.
Кариерата на заслужилия артист била прекратена от поредния му арест. За двете измами Наско получи четири години затвор, но присъдата може да се обжалва.