Мечтата на Георги Божков през тази година е „Дунав 8806“ да играе в новата зала и отборът да се завърне като участник в евротурнирите. Той говори пред сайта bgbsket.com за случилото се през 2014-а и за перспективите пред отбора му в сегашното първенство.
„Спечелихме шампионската титла за трета поредна година. Постигането на такава серия е доста трудна задача и не се среща често. Началото на новото първенство не беше добро. Имахме проблеми със селекцията и с контузии, така че дано новата година ни донесе повече късмет. В последните мачове променихме някои неща и мисля, че вече се справяме по-добре“, казва Божков.
Според него всеки мач до края на редовния сезон ще е непредсказуем.
Божков изведе отбора за първа тренировка на 3 януари. В залата дойде и депутатът Свилен Иванов, който в тандем с Красимир Трифонов практически спаси тима от разпад преди няколко години. Иванов разговаря с 10-те баскетболистки и им пожела победни мачове през 2015 година. Той ги увери, че „Дунав 8806“ ще се ползва от подкрепа и занапред. 
„Ще работим да осигурим финансиране за влизане на мъжкия баскетболен отбор на „Дунав“ в НБЛ. Женският тим трябва да играе за Еврокупата на ФИБА, тъй като след изграждането на спортната зала трябва да имаме отбори за нея“, заяви Иванов.