Младият русенец Кристиян Симеонов, който учи актьорско майсторство в Лондон, е един от 23-мата финалисти във категорията Мen на Top Model UK в Обединеното кралство. За да стигне дотук, 19-годишният студент е преминал през няколко селекции и прослушване, при което е демонстрирал своя потенциал като модел.  Освен да се реализира като актьор, Кристиян се стреми и към кариера в модната индустрия.
За времето на краткото си пребиваване във Великобритания от началото на септември тази година Кристиян вече успя да заснеме 2 фотосесии, беше част от модно шоу за стилисти и се превърна във финалист на Top Model UK. Големият финал на състезанието ще се проведе на 14 март 2015 година в хотел „Хилтън Лондон Метропол“, а средствата от цялото гласуване ще бъдат дарени в подкрепа на инициативата „Деца болни от рак“ - Children with Cancer UK.
Победителите ще бъдат избрани с гласуване на специално жури, съставено от професионалисти от световната модна индустрия, и чрез онлайн гласуване. Повече информация за това как да подкрепите нашето момче и да допринесете за тази благотворителна инициатива можете да намерите на официалния сайт www.topmodeluk.com, както и във Facebook на TOPMODELUK.