Девойките на Гимназията по икономиха спечелиха общинското ученическо първенство по баскетбол. Втори и трети се класираха съставите на Дойче шуле и на Математическата гимназия. Любомира Тодорова от Дойче шуле завърши турнира като реализатор номер 1, а Стефани Михова от Гимназията по икономика бе определена за най-добра състезателка.
Шампион при юношите стана отборът на Английската гимназия, следван от тимовете на Математическата гимназия и СОУ „Васил Левски“. Павел Петков от състава на победителите се отличи като първи стрелец в първенството, а Диян Георгиев от Математическата гимназия бе избран за най-добър баскетболист.
Волейболният турнир при девойките завърши с крайна победа на Математическата гимназия. Отборите на Дойче шуле и на Английската гимназия се класираха втори и трети. Арзу Реджеб от Английската гимназия бе определена за най-добра състезателка, а Симона Милева от Математическата гимназия и нейната съотборничка Виктория Димитрова заслужиха призовете за най-добър нападател и разпределител.
Най-добър във волейболния отбор на юношите бе тимът на Гимназията по електроника и електротехника /треньор Йордан Босев/. Състезателите на този тим Иво Веселинов, Лъчезар Ангелов и Искрен Георгиев бяха определени за най - полезен състезател, най-добър нападател и най-добър разпределител.