Богаташкият руски футболен клуб "Анжи" /Махачкала/ обмисля сериозно варианта да отправи оферта за нападателя на "Манчестър Юнайтед" и Англия Уейн Рууни и да хвърли поредната трансферна бомба.
Директорът в елитния руски тим Роберто Карлос обяви, че собственикът Сюлейман Керимов е решен да доведе в Махачкала най-добрите играчи в света.
"Рууни ли? Защо не? Той е един от най-добрите футболисти в света и всеки един отбор ще бъде щастлив да го има в състава си. Той, освен това, е млад играч", каза бившият бразилски национал за "Sky Sports News". "Разбира се, аз не мога да кажа кога и дали това ще се стане факт. Не сме само ние, които можем да си го позволим. Има доста отбори в Италия и Испания, както и по целия свят, които са готови да наддават за играч като Рууни. Ако нашият собственик пожелае някой футболист, той ще го вземе. Ние се опитваме да променим лицето на тима, не става въпрос само за пари. Смятаме да привличаме не само световни звезди, а и руски играчи, които не са толкова скъпи", добави Карлос, който е в Англия, заедно с целия отбор на "Анжи" преди днешния мач с "Ливърпул" от Лига Европа.