Подпалвач на къща в Долапите е уличен в умишлен палеж и е оставен в ареста.
По време на работата с него криминално проявеният К.К., на 33 г., е признал, че на 8 ноември е разрушил три паметни плочи на гробове в гробището в квартала, които са роднини на собственичката на къщата Татяна Нарова. На следващия ден пак той взривил самоделна бомба, чиито осколки пробили един прозорец на къщата на Нарова и още три на съседни жилищни сгради.
Поръчителят на вандалските действия, който е зет на Нарова, също е оставен в ареста. Там е й приятелката на К.К., която също била съпричастна към посегателствата.
Както „Утро“ писа, палежът на къщата стана на 26 ноември в 9 часа сутринта. Тогава К.К. се качил на терасата на гаража, строшил стъкло на близкия прозорец, после се е вмъкнал в стаята и след като заключил входната врата отвътре, полял мокета със запалителна течност и драснал клечката. За щастие на излизане бил забелязан от съседи, които веднага се обадили на тел.112.
Според Нарова поръчител на палежа, на вандалщината на гробищата и на саботажа с бомбата е зет й, който  искал да й отмъсти, тъй като дъщеря й отказала да живее вече с него.