Пътуващ с 14-годишната си внучка и 7-годишния си внук дядо изневиделица попаднал в капан на пътя, от който излязъл със синини по лицето.
Случаят е от 4 април тази година, когато около 17 часа побойникът Б.Х. се движел по ул.“Рига“ в кв.“Здравец Изток“ по посока Второ районно. В същото време дядото наближил същата улица на кръстовището от ул.“Братислава“. Той също завил по „Рига“ към полицейското управление, но не съобразил, че е без предимство, и директно навлязъл на улицата, без да пропусне автомобилите по нея. Това вбесило побойника, той настъпал газта на колата си, изпреварил дядото с внучетата и препречил пътя на колата му, като спрял точно пред него. Това принудило възрастния мъж също да набие спирачки, за да не се блъсне в хулигана на пътя. Б.Х. отишъл при дядото, ударил първо с юмрук вратата на колата му, след което я отворил и без да е предизвикан с нещо, праснал юмрук в лицето на дядото. Доволен от постъпката си, се качил обратно в своя автомобил и отпрашил.
Нападнатият шофьор обаче не оставил така нещата и се свързал с полицията. За публичния безпричинен побой нервакът с основно образование стигна до съд. Районните магистрати прецениха, че той трябва да бъде освободен от наказателна отговорност и го глобиха с 1000 лева. Решението може да се обжалва.