„Опел Корса“ тръгнал на дрифт по ул. „Юндола“ и помлял шест коли на паркинг.
Инцидентът станал около 23 часа във вторник вечерта. Според очевидец шофьорът на опела дръпнал ръчната спирачка, за да завие ефектно и с висока скорост между блоковете срещу паркираните една до друга коли на отсрещния паркинг, но се ударил в съседния стълб, отскочил и продължил на дрифт. Така предното му колело се ударило в тротоара с паркираните коли и опелът последователно блъснал голф, форд, фиат, фолксваген и ауди, а накрая се спрял в предницата на старо жигули.
След злополучния опит за майсторско шофиране дясното предно колело и половината предно окачване на корсата се откачили и изхвърчали на 100 метра напред. Десният й фар пък отхвръкнал още по-нататък и кацнал на тавана на такси.
Очевидци твърдят, че след като родеото приключило, момчето зад волана веднага излязло от опела и си сменило мястото с пътуващото до него момиче, вероятно заради употребен алкохол. Това обаче не е установено по установения от закона начин. Момичето пък било толкова уплашено и притеснено, че не могло да даде никакво смислено обяснение за случилото се на повиканите полицаи и екип на Спешна помощ.
На 20-годишната девойка е съставен акт, а собствениците на ударените коли са съставили протоколи за щетите.