Точно преди Коледа крадци влязоха в софийския дом на Кичка Бодурова. По това време тя вече бе заминала за Щатите.

Миналата сряда, няколко дни след като приключи участието в "Музикална академия", певицата хвана самолета за САЩ, за да се прибере при семейството си. "Само ден след заминаването ми от България-имах гости в дома ми. Изненада... Пак крадци ме посетиха. Нищо уж не липсва, поне от това, което ми обяснява служителят на Шесто районно... Само дето са ми разбутали вещите! Точно преди Коледа - честито ми! ЗАЩООО?", написа Кичка Бодурова на стената си в социалната мрежа, след като разбра за инцидента.

Разбрала за инцидента, след като се обадили от столичното Шесто районно полицейско управление. Съобщили , че охранителната система на къщата се е задействала в петък, около 19,00 ч.
Съседите на певицата, които имат ключ от дома , говорили почти час със следователя. От полицията имали предположение за извършителите.

Крадците доста са поровили, тъй като са успели да разхвърлят всичките вещи. За щастие са останали с празни ръце и не са взели нищо. Според Кичка Бодурова, доколкото може да прецени от разстояние по описанието на полицаите, нищо не липсва. За да е спокойна, тя по принцип не държи ценности в къщата си в София.

"Търсили са сигурно пари или злато, но аз нямам такива неща вкъщи. Неприятно чувство, но какво да се прави! Не успяха да ми помрачат празничното настроение", каза певицата. Домът в София е на два етажа с площ около 500 квадрата. На първия има голяма всекидневна и две спални с баня. На горния етаж се помещава още една голяма спалня с баня. Изпълнителката се надява да живее в София поне по 9 месеца в годината.

"Постоянно не бих казала, но искам повечето време да бъда тук. Все пак детето ми е в САЩ, там имам бизнес, който ме храни. Но мъжът ми няма нищо против известо време да прекарваме и тук. Просто през зимните месеци няма как да остана. Улицата не се чисти, ние дори нямаме кофа за боклук", каза в интервю за "24 часа" Кичка Бодурова. Певицата смята да си купи билет за София още в първите дни на януари. На Нова година тя и съпругът Крис ще празнуват в ресторант в Лас Вегас с приятели.