След като Левски преживя поредна загуба, този път от Монтана с 2:0 като гост в първи мач от 1/8-финалите за Купата на България, а преди това - от ЦСКА с 3:0, фенове на сините призоваха във Фейсбук собственика Тодор Батков да обяви реалната цена на клуба и да напусне "Герена" завинаги.
"Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!", се казва в декларацията. Запалянковците припомнят, че Батков е сменил множество треньори и футболисти, и е употребил легендите на клуба, за да се скрие зад тях. "Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва", иронично подмятат феновете.
В съобщението, публикувано на страницата Фонд "Сектор Б", се казва още:
"Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари. Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.
Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?
П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?".