Мотоциклетист гърмя с газов пистолет по кола с младо семейство в нея. 53-годишният айтозлия Живко Калудов насочил пистолет към колата им и стрелял два пъти. За щастие всичко се разминало с уплаха, съобщава "Флагман".
Около 18.30 ч на вчера в Руенското полицейско управление е получено съобщение от 28-годишен айтозлия, за това, че докато пътувал с шкодата си заедно със семейството си, на главния път Айтос - Провадия в района след асфалтовата база е изпреварен от мотоциклетист, който му показал неприличен жест и крещял. В началото на село Руен айтозлията забелязал мотоциклетиста, който бил спрял на пътя в посока автогарата.

Преминавайки по другото пътно платно, 28-годишният мъж видял, че непознатият насочил пистолет към автомобила му и стрелял два пъти. Той обаче не спрял и продължил в посока село Ръжица, като оставил съпругата и едногодишното си момиченце в селото. На пътя за село Руен младият баща отново се разминал с мотоциклетиста, който пътувал от Руен в посока Ябълчево.

53-годишният Живко Калудов от Айтос, от който е иззет газовия пистолет, по време на инцидента бил в явно нетрезво състояние. Задържан е за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.