Русенската фирма „Естранс“ е тазгодишният носител на голямата награда „Крило на успеха“, връчвана от Община Плевен и „Партнерс експо“ ООД в специализираното изложение „Партньори на колела“. От 8 до 12 октомври на форума бяха представени 30 нови автомобила на пет компании, които можеха да бъдат тествани от посетителите безплатно.
Статуетката, дело на скулптора Красимир Рангелов, традиционно бе връчена за цялостно представяне и най-добри резултати през последната година на официалния вносител на автомобили „Нисан“ и на дистрибутора на „Great Wall“ за Русенски регион с управител Емил Цветков. Наградата беше връчена на представителя на фирмата Арман Техлерян от секретаря на Общината Бранимир Мирчев. „Естранс“ получи и традиционния приз на медийния партньор на изложението вестник „Посредник“ - 500 кв.см пълноцветна реклама в изданието.
„Благодаря за високото отличие. Получаваме статуетката „Крило на успеха“ за пръв път. Наградата е за по-добрите ни продажби през последните две години, за подновяването на цялата гама от автомобили и за използването на високи технологии“, обяви Арман Техлерян, търговец на „Нисан“ за Централна и Северозападна България. Техлерян разкри, че през ноември дружеството ще покаже на клиентите си съвършено нов, революционен модел лек автомобил от среден клас. Предстои представянето на модното возило в европейските страни.
За представяне на мултифункционален автомобил беше отличен ванът „Дачия Докер“, представен от плевенската фирма „Кроност“ ООД, и SUV-H6 на „Great wall“, показан от „Автостил“ ЕООД.