Състезателите на „Имидж“ /Русе/ се върнаха с 3 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала от държавното първенство по скокове на батут, което се проведе в столичната зала „Арена Армеец“. Участие в шампионата взеха над 200 майстори на този атрактивен спорт от 25 клуба. В надпреварата се включиха и трима пратеници на далечно Мексико. 
Златни медали за „Имидж“ при синхроните завоюваха Десислава Манолова, Стефан Димитров и Димитър Георгиев.  Алекс Иванов бе най-добър при двойния мини батут. Сребърните отличия бяха спечелени от Димитър Георгиев /двоен мини батут/ и Антонио Бончев /индивидуално/. Бронзовите медали при соловите изпълнения станаха притежание на Десислава Манолова, Максим Ангелов, Радостин  Мицов и Кристиан Георгиев.
Треньори на медалистите са Станислав Стоянов, Иржи Галинов и Анелия Йорданова.
„Благодарим на състезателите и на техните родители“, заявиха от ръководството на „Имидж“. 
То излезе с инициатива за привличане на повече русенски деца към скоковете на батут. Така на 11 октомври ще се проведе Ден на отворените врати, в който всеки русенски малчуган може да се докосне до магията на този спорт с пробни скокове на сертифицираните клубни уреди. Залата, която се намира в комплекс „Локомотив“ на улица „Цветница“ 6, ще бъде отворена от 10 часа.