Супермаркет и заведение за бързо хранене отвориха едновременно врати вчера в „Мега мол“. Магазинът за бързооборотни стоки „Дунавски хали“ е разположен на първия етаж и има амбицията да припомни на русенци вкуса на истинските продукти и натуралните храни. За целта доставчиците са селектирани от цяла България след детайлно проучване и по предварително поставени критерии.
За пръв път в „Дунавски хали“ русенци ще могат да вкусят от колбасите на пловдивски производител, работещ изцяло по старите БДС стандарти и гарантиращ, че в колбасите му няма никакви добавки, стабилизатори и други подобни. Това е и първият магазин в Русе, който ще предлага конко месо и деликатеси от конско месо.
Портфолиото на магазина включва храни, напитки и други стоки за целия спектър клиенти, тъй като внимателният подбор на доставчиците и изискваното високо качество на продуктите ще се съчетае с достъпни цени благодарение на много ниските надценки. 
Новости предлага и кулинарният щанд, към който има и места за хранене, така че всеки клиент ще може да седне и да консумира прясно приготвената храна. Продукти като спагети и лазаня се приготвят на място.
Приготвено по десет начина пилешко месо, десет вида сандвичи, по пет вида салати и пържени картофи, безалкохолни напитки и бира предлага новото заведение за бързо хранене „NPC Rеvolution“, което заработи на третия етаж срещу боулинга. Новият бранд си поставя за цел да конкурира по качество световно утвърдените вериги, като същевременно предлага съвсем достъпни цени.
Главната особеност при приготвянето на пилешките продукти в „NPC Rеvolution“ е пърженето под налягане, при което мазнината не прониква в продукта, а се отделя. Овкусяването и панировките също са уникални, както и 100% растителното масло, което се използва при пърженето.