Бандит и ученичка в русенска гимназия ограбвали мъже чрез обява за еротичен масаж, публикувана в интернет. Засега са известни два случая, като не е изключено пострадалите да са доста повече, но да си мълчат от срам и неудобство.
Грабежите са станали на 21 и 25 септември в един и същи апартамент в града. Първият мераклия за „масажа“ се появил пред жилището на 21-и и след позвъняване вратата му отворило младо момиче. Щом влязъл вътре, младежът платил предварително посочената в обявата такса за сексуслугата от 70 лева.
После бил въведен в стаята, но докато се събличал, вътре нахълтал мъж с пластмасова бухалка, който го заплашил със здрав пердах и го заставил да му даде всичките си пари. После клиентът бил изгонен от апартамента като мръсно коте.
Потърпевшият подал сигнал във Второ РПУ, но униформените не открили никого в посочения апартамент.
На 25 септември в управлението се получил сигнал от още един мъж, който попаднал в същия еротичен капан.
В описанието на момичето криминалистите във Второ РПУ разпознали отдавна известна с волните си и разкрепостени изпълнения срещу заплащане  десетокласничка. Отишли в гимназията й, извадили я от час и подрастващата жрица посочила мозъка на измамата. Това се оказал 29-годишният М.К. - известен с криминалните си прояви, но неосъждан. Той е задържан в ареста за постоянно с прокурорско постановление.