Александър Томов начерта розово бъдеще пред ЦСКА по време на "червеното" парти във Военния клуб в петък вечерта. Идеологът на "армейците" няколко пъти подчерта, че той и приближените му са възродили тима от пепелта.

"Това беше година на спасението. Днес клубът е в състояние да се бори за първите места в класирането", изпъчи се Томов. Той наблегна и на болната тема за финансовото състояние на ЦСКА: "Само за няколко месеца задълженията са намалени на половина. Всичко това показва едно друго управление. Не само ще издържим, но и очаквам да имаме сериозен финансов възход, както и нов генерален спонсор. Най-важното, което искам да кажа и вече имам право, е, че ЦСКА вече е акционерно дружество. Бивайки такова, отборът трябва да се превърне в клуб на своите фенове. Това е практика не само в България, но и в цяла Източна Европа". Междувременно изп. директор на "армейците" Сашо Тодоров обяви, че ЦСКА ще разчита на свободни агенти за селекция. " За постове, на които се вижда, че имаме сериозни проблеми, ще търсим нови попълнения. В по-голямата част ще търсим свободни агенти. Ясно е, че ако даваме милиони, ще си купим най-добрите играчи в света. Смятам, че има футболисти на прилично ниво и с прилични заплати. Кризата е в цяла Европа", сподели Тодоров.

Момичетата от "Лейдис ин Ред" забавляваха с танци гостите, сред които бяха легенди като Димитър Пенев. След това те влязоха в ролята на Снежанки, а всеки от присъстващите получи коледен подарък.