„Дунав 8806“ разби с 97:69 лидера „Монтана“, но публиката бе шокирана в края на първата част, а старши треньорът Георги Божков се хвана за главата, когато Жаклин Златанова получи травма при борба за топката и напусна терена на куц крак. На полувремето тя бе откарана за преглед в болницата.
„Проблемът е в менискуса. Дано се размине само с разтегнати връзки. Скенерът в петък ще каже повече“, обясни пред „Утро“ президентът на клуба Красимир Трифонов.
Дунавки надиграха монтанки във всички елементи и не дадоха никакъв шанс на техния треньор Николай Боруков да философства по въпроса кой диктува модата на баскетбола у нас. За разлика от друг път почти всички момичета се представиха равномерно, но звездата на мача бе Шанте Еванс. Американката бе еднакво добра в защита и атака, като буквално зачеркна центровете на „Монтана“. Радостина Димитрова се включи като фурия в третата част и направи моноспектакъл с кош след кош. Много хубаво играха още капитанката Зорница Костова, Цветомира Шаренкапова и Виолина Кочева, а Таня Чиров показа, че с всеки мач става все по-полезна с отборните си действия. Тя трябва да пооправи още малко мерника си и ще намери формата, каквато Божков търпеливо чака от нея.
В другия мач от кръга „Левски“ победи „Берое“ в София с 83:62. 
„Дунав 8806“: Кочева 17, Костова 14, Златанова 4, Еванс 32 /зашеметяващ коефициент 45!/, Чиров 7 /Кордова, Шаренкапова 4, Коева, Илиева 2/.
„Монтана“: Самбурска 24, Томова 14, Соколан 8, Николова 9, Славова 9 /Михалкова 2, Павичевич 3/.