Ръководството на Ливърпул разпространи важна информация за пропусквателния режим преди, по време и след мача с Лудогорец.

Всички фенове, които възнамеряват да наблюдават двубоя на живо трябва да се запознаят с нея внимателно.

- Реконструкцията на стадион "Анфийлд" продължава – разрушаването на сгради означава и промени в някои пешеходни маршрути в и около стадиона.

- Затворен е достъпът за пешеходци по Рокфийлд Роуд, Бек Рокфилд Роуд или Лотър Роуд.

- Достъпът с автомобил, автобус и такси не се променя и остава в сила, както и през миналия сезон.

- Временният пункт за оставяне на хора в неравностойно положение е разположен на Анфийлд Роуд в началото на разделителната ивица на Ътинг Авеню между Аркълс Роуд и Уилва Роуд. Поставени са знаци, обозначаващи новия пункт. Моля да имате предвид, че тази зона може да се ползва само преди мач.

- Преди началото на мачовете, улиците ще бъдат затваряни на обичайните места, както и миналия сезон.

Феновете, посещаващи Анфийлд, ще забележат съществени промени около стадиона, които са част от плана за реконструкция на целия квартал.

Текущите дейности и изграждането на строителни ограждения около стадиона означават, че движението на хора и автомобили по Рокфилд Роуд, Бек Рокфилд Роуд и Лотар Роуд ще бъде невъзможно. Феновете ще бъдат пренасочвани по Анфийлд Роуд и Уолтън Брек Роуд.

Докато продължават строителните дейности, футболен клуб "Ливърпул" моли феновете да спазват ограниченията и да се придвижват по обозначените пешеходни маршрути, както и да предвидят повече време за придвижването си до стадиона. Около стадиона са поставени знаци и табели, които да насочват феновете, а на място ще присъстват по-голям брой стюарди и полицаи, които ще пренасочват пешеходците и автомобилите, за да се намалят до минимум струпванията и задръстванията. Временен пункт за оставяне на хора в неравностойно положение е разположен на Анфийлд Роуд в началото на разделителната ивица на Ътинг Авеню между Аркълс Роуд и Уилва Роуд. Поставени са знаци, обозначаващи новия пункт. Моля да имате предвид, че тази зона може да се ползва само преди мач.

Обичайно ще бъдат затворени Уолтън Брек Роуд (10 минути преди началото на мача) и Анфилд Роуд (45 минути преди началото на мача).

Няма да има промени в достъпа до паркингите, таксиметровите стоянки или автобусните спирки, вкл. футболната автобусна линия на Мърситравъл и автобус номер 917.

Клубът препоръчва на феновете да планират предварително маршрута си до стадиона и да предвидят допълнително време за придвижване. Молим всички фенове да бъдат на стадиона 30 минути преди началото на мача.

Карта и основна информация относно промените можете да намерите на следния адрес -http://www.liverpoolfc.com/travel/getting-to-anfield

Транспортна информация можете да намерите на www.merseytravel.com