- Как върви турнето Coca-Cola Happy Energy Tour?
- Страхотно! Площадите са препълнени, публиката се забавлява, пее песните ни... а срещите ни са вълнуващи.   
- За първа година сте част от тази музикална обиколка на България. Препокриха ли ви се очакванията? Нещо изненада ли ви?
- Ежедневието ми е свързано предимно със самостоятелни концерти и турнета и съм щастлива, че именно Coca-Cola Happy Energy Tour е поводът да прекарам повече време с моите колеги и приятели и заедно да направим всеки концерт успешен. Музиката е обединител на идеи и е чудесен повод за нови срещи.
- Шоуто X Factor, в което сте жури, вече стартира. Какво очаквате от новия сезон?
- Нямах търпение да започне. Мисля, че този сезон ще е най-добрият. Участниците, които се явиха и преминаха през всички изпитания, са талантливи, харизматични и са подчертано равностойни. Това ще направи избора на зрителите доста труден.
- Срещнали ли сте вече изпълнител, който да отговаря напълно на вашите представи какъв трябва да е един певец? Кой е той? Ако не сте, то какво най-често липсва у талантите?
- Аз търся певчески талант, ярка личност, силна психика, присъствие, дисциплина и готовност за много работа. Открих немалко участници с потенциал, надявам се, че ще съумеят да го развият правилно. Най-често у младите изпълнители липсва представата, че зад всеки траен успех седи много труд, посвещение и упоритост.
- С един аршин ли мери публиката творчеството на българските изпълнители и творчеството на чуждестранните звезди?
- Сякаш сме по-критични към българските артисти. Но пък начинът, по който българската публика обича и реагира, е прекрасен!
- Чувствате ли се ощетена от това, че масово се дава поле за изява и се излъчват основно чуждестранни продукции за сметка на родните?
- Липсата на по-солидно присъствие на българска продукция в ефира ощетява най-вече зрителя и слушателя. Доста от стойностните български песни например не могат да изживеят заслужено своето време и да се превърнат в масово обичани хитове. Засиленото присъствие на българско изкуство в електронните медии е въпрос само и единствено на национално самочувствие.
- Трудно ли решихте да направите съвместна песен с Криско?
- Винаги съм вземала успешните решения в живота си бързо и лесно.
- Голяма част от по-зрялата аудитория беше изненадана от визията и текста на „Видимо доволни“. За Вас самата имаше ли бариери и притеснения около записа на парчето и видеото към него?
- Не. Познавам спецификата на хип-хоп жанра и съм доволна, че песента покри световните стандарти в стила. Доказателство за това е безпрецедентният рекорд по гледаемост в интернет.
- Трябва ли музиката да възпитава?
- Изкуството не си служи с думи като „трябва“. То е равнозначно на свобода. А свободата на избор е колкото ценна, толкова и опасна. Как ще бъде използвана, е въпрос на възпитание, познание, културни натрупвания - важни характеристики на личността, формиращи се в семейството и училището. Картини на Пикасо и музика на Бетовен в детската стая нито заместват, нито оправдават липсата на общуване с детето.
- Мислите ли, че има основание в искането за спирането на песента „Видимо доволни“? Виждате ли вие самата морален казус около парчето?
- Виждам липса на информация и проблеми с познанието по английски език, на който в момента звучат най-големите световни хитове.
- Как публиката реагира на „Видимо доволни“?
- Когато я пеем с Криско, публиката пее по-силно от централното озвучаване! Благодаря сърдечно за това отношение!
- След скандала със Съвета за електронни медии започнахте ли да изпитвате неудобство покрай изпълняването на парчето?
- Скандал със СЕМ не съществува. Още на следващия ден излезе и официално изявление, че такава процедура не само не е планирана, но е невъзможна. Радвам се, че имах възможността да работя с Криско.
- Участието ви в турнето на Coca-Cola Happy Energy Tour и съвместният проект с Криско означават ли, че се ориентирате към младежката аудитория?
- Честно казано, не деля публиката по възрастов признак. Никога не съм правила музика за „зрялата“ или за „младежката“ аудитория. Просто следвам порива си, удоволствието от това, че Бог ми е дал талант, както и световните музикални тенденции.
- Какво ви предстои в професионален и личен план, да очакваме ли скоро нов хит?
- Надявам се във въпроса ви да има хубаво пророчество и следващият ми сингъл да бъде харесан от много хора. Планирам да го представя през октомври. Междувременно продължават концертите ми с големите симфонични оркестри на България, а в края на годината подготвям голям концерт в София.