Тимът на „Анархия“ /Русе/ се класира трети на националния любителски футболен турнир „Каменица фен къп“, който завърши днес на Градския стадион. В мач от малкия финал „анархистите“ надделяха с 6:5 след изпълнение на дузпи над „Стрелците“ /София/.
Мартин Друмев от русенския отбор бе избран за най-сърцат играч. Той получи за награда таблет „Самсунг Галакси Таб 3“ и снимка на Стилиян Петров с автограф на бившия български национал.
Георги Герчев от „Трите мечки“ /Шумен/ заслужи пък признанието за най-добър вратар. Наградата за Герчев ще е 5-дневен спа драйвтест в Банско, осигурен от „Форд Мото Пфое“. Евгени Йорданов от ПСЖ /Кюстендил/ взе приза за най-атрактивен футболист. Неговата зрелищна игра му донесе тестдрайв с най-новия модел на „Форд Мустанг“.
Голямата награда за победителите - пътуване до Рио де Жанейро за мач на националния отбор на Бразилия, бе спечелена от тима на „Лазур Свети Влас“ /Свети Влас/. В големия финал на турнира този тим победи с 2:0 трикратните шампиони от „Трите мечки“ /Шумен/. Новите първенци вкараха по един гол във всяко полувреме.
С награди си тръгнаха и някои зрители. Светослав Яков от Габрово се сдоби с фланелка на „Астън Вила“, върху която личаха автографите на всички футболисти от отбора от Бирмингам. Яков получи екипа от българския фенклуб на „виоланите“ - „Bulgarian Lions“.
Най-добър в любимата на всички фенове игра „Точен шут“ бе русенецът Красен Минков. Той ще сподели със свои приятели 365 литра пенлива бира „Каменица“. Красен печели тази награда за втори път.
Тодор Кръстев, Георги Иванов, Емил Тодоров и Николай Тодоров пък заслужиха пътуване до централата на „Адидас“ в Германия. Маргарит Георгиев бе най-ловък при футболното жонглиране, като успя да направи от легнало положение 150 „крачета“. Таблет „Самсунг“ от „Глобул“ бе наградата от томболата за Александър Димитров от Монтана.
Турнирът в събота бе открит от бившите национали Трифон Иванов и Божидар Искренов, които прерязаха лентата на състезанието с кмета на Русе Пламен Стоилов и неговия заместник Свилен Иванов.